Što Bog čini kroz
koronavirus?

Pročitajte novu knjigu Johna Pipera
na hrvatskom

Koronavirus i Krist

Dana 11. siječnja 2020. novi koronavirus (COVID-19) uzeo je svoju prvu žrtvu u kineskoj provinciji Wuhan. Već 11. ožujka 2020. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila je globalnu pandemiju.  Usred ovog straha i nesigurnosti, prirodno je pitati se što to Bog čini? 

U knjizi Koronavirus i Krist, John Piper poziva čitatelje širom svijeta da stanu na čvrstu Stijenu, koja je Isus Krist. U Kristu naše duše može uzdržavati suvereni Bog koji određuje, upravlja i vlada nad svim stvarima kako bi postigao svoje mudre i dobre naume s onima koji se pouzdaju u njega.  Što Bog čini kroz koronavirus? Piper nudi šest biblijskih odgovora na ovo pitanje, pokazujući nam da je Bog na djelu u ovom povijesnom trenutku. 

Hrvatsko izdanje ove knjige dostupno je besplatno zahvaljujući suradnji organizacija IzvoriEuroliberTGC southeast Europe, te Desiring God.

John Piper je osnivač i glavni učitelj službe desiringGod.org te predsjednik škole Bethlehem College and Seminary. Trideset i tri godine služio je kao glavni pastor crkve Bethlehem Baptist Church u Minneapolisu Minnesoti.  Autor je više od pedeset knjiga, uključujući naslove Desiring God i Don’t Waste Your Life, a na hrvatskom je dostupna njegova knjiga Božja Vrhovna Vlast u Propovijedanju

“Ovo je vrijeme kada se osjeća kako je krhka građa ovoga svijeta. Naizgled čvsti temelji tresu se. Trebamo sebi postaviti pitanje: Imamo li Stijenu pod našim nogama? Stijenu koja se nikada neće potresti?

Izaberite željeni format

Ispunite obrazac i poslat ćemo vam besplatno do 10 kom. knjige. Molimo samo da platite poštanske usluge slanja. 

Izdano u suradnji sa: