Život koji se pouzdaje u Božju snagu

Koliko je u nama koji vjerujemo izvanredno velika njegova snaga… (Ef 1,19)

Božja svemogućnost označava vječno, nepokolebljivo utočište u vječnoj Božjoj slavi, bez obzira na to što se dogodi na Zemlji. A to je pouzdanje snaga radikalne poslušnosti Božjem pozivu.

Postoji li išta što je više oslobađajuće, uzbudljivo ili što daje veću snagu od istine da je Svemogući Bog vaše utočište – cijeli dan, svaki dan u svim običnim i neobičnim iskustvima života?

Ako vjerujemo u ovo, ako uistinu dopustimo da nas zahvati istina Božje svemogućnosti, kakvu bi to razliku donijelo u naše osobne živote i naše službe! Kako bismo ponizni i snažni postali za Božje svrhe spasenja!

Božja svemogućnost znači utočište za Božji narod. A kad uistinu vjerujete da je vaše utočište svemoć Svemogućeg Boga, dolazi radost, sloboda i snaga koja se prelijeva preko života radikalne poslušnosti Isusu Kristu.

Božja svemogućnost je divljenje, naknada i utočište za narod Njegova saveza.

Pozivam vas da prihvatite uvjete saveza Njegove milosti: okrenite se od grijeha i pouzdajte u Gospodina Isusa Krista i svemoć Svemogućeg Boga bit će ono čemu se vaša duša divi, naknada za sve vaše neprijatelje, i utočište vašeg života – zauvijek.

 

Izvor: http://www.desiringgod.org/articles/live-confident-in-god-s-power

Podijelite ovu objavu: