Božićna solidarnost

Sin se Božji pojavio zato da uništi đavolska djela. (1 Iv 3,8)

Sotonina pokretna traka svakodnevno proizvede milijune grijeha. Pakira ih u goleme teretne avione i odvozi u nebo kako bi ih razasuo pred Bogom i smijao se i smijao i smijao.

Neki ljudi rade puno radno vrijeme na toj pokretnoj traci. Drugi su dali otkaz i vrate se samo ponekad.

Svaka minuta rada na pokretnoj traci čini Boga Sotoninim predmetom ismijavanja. Grijeh je Sotonin posao jer on mrzi svjetlo, ljepotu, čistoću i slavu Božju. Ništa ga ne raduje više nego kad stvorenja nemaju povjerenja i neposlušna su svome Stvoritelju.

Stoga, Božić je dobra vijest za čovjeka i dobra vijest za Boga.

„Sigurna je riječ i zaslužuje punu vjeru: Krist Isus dođe na svijet da spasi grešnike“ (1 Tim 1,15). To je dobra vijest za nas.
„Sin se Božji pojavio zato da uništi đavolska djela“ (1 Iv 3,8). To je dobra vijest za Boga.

Božić je dobra vijest za Boga jer je Isus došao da bi vodio bitku protiv Sotonine tvornice. Ušetao je izravno u tvornicu, pozvao na Solidarnost vjerne i započeo masivni odlazak.

Božić je poziv na štrajk u tvornici grijeha. Nema pregovora s Upravom. Nema pogađanja. Samo jednoumna, nepokolebljiva opozicija proizvodu.
Cilj božićne Solidarnosti je prizemljiti teretne avione. Ona neće koristiti silu ili nasilje, ali će neumoljivom odanošću Istini razotkrivati uvjete đavolske industrije koja uništava život.

Božićna Solidarnost neće se predati dok u potpunosti ne ugasi tvornicu.

Kad grijeh bude uništen, Božje će ime biti potpuno oslobođeno. Nitko mu se više neće moći smijati.

Ako želite dati Bogu dar ovog Božića, iziđite iz tvornice i nemojte se nikad vraćati. Zauzmite svoje mjesto u liniji ljubavi. Pridružite se božićnoj Solidarnosti dok veličanstveno Božje ime ne bude oslobođeno i on bude stajao slavno usred slavlja pravednih.

 

Izvor: http://www.desiringgod.org/articles/christmas-solidarity–2

Podijelite ovu objavu: